Ouderenquête

Beste ouder, grootouder, sympathisant of bezoeker van onze website,

eerst en vooral wil ik vrijwel alle ouders bedanken voor de medewerking aan deze enquête. Slechts een enkeling diende zijn antwoorden niet in.

Door de hulp van enkele bereidwillige ouders en van de integratiedienst van de gemeente werd deze enquête voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een aantal van onze ouders werd bijgestaan door hun kinderen. Daarnaast zijn we heel tevreden over de zeer positieve antwoorden die we binnen kregen. We gaan er van uit dat deze oprecht zijn zodat we weten dat we op de goede weg zijn. We blijven die weg dan ook bewandelen en zullen, waar we mogelijkheden zien, aanpassingen aanbrengen om onze werking nog sterker te maken.

Hopelijk kunnen we op een positieve manier verder blijven samenwerken, onze kinderen kunnen er enkel beter van worden,

Meester Dirk in naam van het hele DKW-team